توضیحات
اصول فقه ارشد
اصول فقه دانشی است ارزشمند که نه تنها ابزاری برای کشف و استنباط احکام شرعی به شمار میرود بلکه خود به عنوان علمی مستقل از جایگاهی ویژه در میان سایر علوم اسلامی برخوردار است.
نخستین منبع اصول فقه که در دوره کارشناسی در دانشگاهها و برخی مراکز علوم اسلامی تدریس ميگردد کتاب «اصول استنباط علامه حیدری» است که اگرچه در مقایسه با سایر منابع اصولی از سهولت بیشتری برخوردار است، از آنجا كه ملاک سنجش دانش اصولی داوطلبان ورودی کارشناسی ارشد محسوب میشود، تسلط بر نکات و ظرایف آن تأثیر بسزایی در کسب نتیجه قابل قبول در این آزمون خواهد داشت.
کتابی که پیش رو دارید، خودآموز ساده و گام به گام اصول فقه بوده و با توجه به متن کتاب اصول استنباط علامه حیدری که مهمترین منبع اصول آزمونهای ورودی کارشناسی ارشد میباشد، نگارش یافته است. متن کتاب نیز همراه با ترجمه و شرح و توضیح آن آورده شده تا نیاز به استفاده از چندین کتاب متن و ترجمه به شکل مجزا مرتفع گردد.
اهتمام مؤلفان این کتاب بر این بوده که با توضیح اصطلاحاتی که در برخی کتب اصولی مفروض گرفته میشود و نیز بیان مطالب در قالب مثالهای قابل فهم، امکان درک بیشتر و بهتر آن را برای دانشجویان رشته فقه و سایر دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در این رشته را دارند فراهم آورند و شاید همین نکته کتاب حاضر را از دیگر شرحهای موجود متمایز میکند. البته باید توجه داشت که علم اصول دانشی است که آموختن آن نیاز به آمادگی ذهنی و تمرین و ممارست دارد و قطعاً این امر برای دانشجویانی که از سایر رشتهها وارد رشته فقه میشوند نیازمند صرف زمان و دقت بیشتری است.
این کتاب شامل:
بخش اول: مباحث الفاظ
اصول فقه چیست؟
مبحث مقدماتی
اوامر
نواهی
مفاهیم
عموم و خصوص
مطلق و مقید
بخش دوم: دلیل های عقلی
قطع
ظن
بخش سوم: شک
شک
تعادل و تراجیح
اجتهاد و تقلید
تحلیل و بررسی بعضی از دلایل احکام
خرید کتاب اصول فقه ارشد مدرسان شریف
خرید کتاب اصول فقه ارشد از انتشارات مدرسان شریف. ضمن سپاس از حسن انتخاب شما فروشگاه جوانه کتاب آخرین ویراست این کتاب را تقدیم حضور شما می نماید ، خرید این کتاب هم به صورت حضوری و هم از طریق سایت ممکن است . همچنین خرید کتاب یک سرمایه گذاری بدون ریسک برای آینده است. برای ارتباط بیشتر با تیم مجرب ما با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.
. 09192005030-66418227-66418228
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.